Dus, je zoekt een job. Dan wil je ergens werken waar je vollenbak jezelf kan zijn, toch? Welkom bij Burger King. Maakt niet uit of je een paar uur per week of net zoveel mogelijk wil werken. Liefst aan de slag gaat als crew member of hongerig bent naar een managerfunctie. Doe waar jij je goed bij voelt, we hebben niets liever. Echt, oprecht.

Als je houdt van een losse werksfeer onder vrienden, ben je bij Burger King aan het juiste adres. Geef je ogen en oren de kost. En daarna misschien je maag. Wat denk je van een Whopper?

Even puur als onze burgers

Bij Burger King is niets kunstmatig. Ons eten niet, onze mensen niet. We zijn puur en recht voor de raap. Je weet wat je aan ons hebt: een trotse crew die alles in de strijd gooit om royaal lekker eten over de toonbank te schuiven. In the heat of the moment gaan we voor elkaar door het vuur.

Even puur als onze burgers

In ons kingdom zit je gebakken

Ons kingdom wordt alsmaar groter en wij hebben honger naar meer: in België én Luxemburg. Werken voor een grote naam is heerlijk en heeft ook veel voordelen. Je combineert ‘t allerbeste van ons koninkrijk: werkzekerheid, massa’s groeikansen en flexibiliteit.

In ons kingdom zit je gebakken

Kingsize groeikansen

Burger King daagt je uit om je talenten op de rooster te leggen. Wij kijken niet naar je diploma of ervaring, wel naar je mindset. Mensen doen watertanden is niet makkelijk, we know, maar je leert ‘t door te doen. Jij stippelt je eigen groeipad uit en draagt binnenkort de kroon.

Kingsize groeikansen

Waarom zo serieus?

Burger King is niet alleen de thuis van de Whopper, maar ook van ons. Dus werk maar alsof je thuis bent. Wij serveren een knipoog bij de frietjes. We amuseren ons en vlammen samen in volle drukte. Wij zijn een tikkeltje rebels, en net dat maakt ons onweerstaanbaar.

Waarom zo serieus?

Hieronder ontdek je alle functies die bij Burger King op het jobmenu staan. Jouw kroon ligt alvast klaar.

Crew member

Crew members verwelkomen klanten in ons koninkrijk, en staan met een kingsize smile in de keuken, in de zaal en aan de kassa. Het zijn stuk voor stuk plezante collega’s die zich samen amuseren in de thuis van de Whopper.

Shift leader

Een shift lead je met verstand. Maar vooral met extra veel goesting! Onze shift leaders aarzelen nooit om collega’s te ondersteunen. Met zo’n 20 members onder hun wings, trekken ze Burger King operationeel vooruit. 

Assistant manager

Een assistant manager is de mayonaise tussen de shift leaders en managers. 't Is een baan vol afwisseling en misschien wel je eerste leiderschapsrol. ‘Leider in een koninkrijk’, klinkt niet slecht als je het ons vraagt.

Restaurant manager

Kan je nog meer verantwoordelijkheid wel smaken? Dan ben jij een geboren manager. Iemand met commercieel talent voor administratie en financiën. Een teamplayer die sterk is met mensen én met cijfers. Jij inspireert, motiveert en activeert. En lacht graag, dat ook.

Student

Bij Burger King werk je niet alleen bij een internationaal en populair merk, je krijgt er als jobstudent ook royale kansen. Je opleiding doet er voor ons niet toe, zolang je honger hebt naar meer – meer fun, meer highfives, … je snapt het wel – ben je altijd welkom.

Work @ HQ

Niet alleen onze restaurants broeien van het talent, ook op ons hoofdkantoor werken heel wat vurige collega’s. Word jij een drijvende kracht achter ons Burger King-verhaal? Sales, inkoop, marketing of accounting: welke functie je ook wil doen, we leggen je skills graag op de rooster.

Met 59 restaurants – and counting – in België en Luxemburg, én een hoofdkantoor in Wilrijk hoef je je job nooit ver te zoeken.

Burger King

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?